Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO | Accident evitat în ultimul moment de o mașină a poliției, dupa ce un șofer Kamikaze a intrat pe contrasens, lângă Săliște

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Accident evitat în ultimul moment de o mașină a poliției, dupa ce un șofer Kamikaze a intrat pe contrasens, lângă Săliște

În seara de 5 septembrie 2023, în jurul orei 20.00, un incident deosebit a avut loc pe Drumul Județean 106D, în zona localității Săliște.

Un bărbat de 31 de ani, domiciliat în localitatea Orlat, a fost protagonistul unei manevre periculoase ce putea avea consecințe grave. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au intervenit cu promptitudine și profesionalism pentru a preveni un accident major.

Totul a început când șoferul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106D, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. Acesta a încălcat marcajul simplu continuu și nu s-a asigurat că din sens opus nu circula niciun alt autovehicul. Cu toate acestea, din sens opus se apropia o autospecială în care se aflau polițiști în patrulare, care se deplasau în misiune.

YouTube video

Coliziunea părea inevitabilă, dar unul dintre polițiști, aflat la volanul autospecialei, a reacționat prompt și a evitat impactul printr-o manevră rapidă.

Ulterior, polițiștii au început să-l urmărească pe șoferul indisciplinat, efectuând semnalele regulamentare de oprire. Cu toate acestea, șoferul nu s-a lăsat intimidat și și-a continuat deplasarea, virând rapid într-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității Orlat.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost identificat și sancționat în conformitate cu legile în vigoare. Pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și pentru neoprirea la semnalele polițiștilor, față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu o amendă în valoare de 1.450 de lei. În plus, i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat Lae Dreghici a oferit vineri seara întregii țări un nou spectacol GRANDIOS, în stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, în semifinalele ”Românii au talent”.  Lae Dreghici, cascadorul fenomen din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea