Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Intervenție de urgență a pompierilor la Sebeș: Acoperișul unei hale, LUAT PE SUS de vântul puternic

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Intervenție de urgență a pompierilor la Sebeș: Acoperișul unei hale, LUAT PE SUS de vântul puternic

În acest moment, o intervenție de urgență are loc în municipiul Sebeș, pe strada Progresului, după ce manifestările meteorologice extreme, caracterizate de vânt puternic, au dus la desprinderea unui acoperiș de pe o hală industrială.

Secția de pompieri din Sebeș a fost alertată cu privire la incident în timpul după-amiezii, iar echipajele acționează rapid pentru a face față situației. Vântul puternic care afectează zona a dus la desprinderea unei porțiuni semnificative a acoperișului halei, creând un pericol pentru siguranța publică și a bunurilor.

Pompierii sosiți la fața locului lucrează împreună cu echipele de intervenție pentru a evalua daunele și pentru a începe operațiunea de degajare a acoperișului desprins. Această operațiune necesită măsuri de precauție pentru a evita orice risc suplimentar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TOPUL NEGRU al liceelor din Alba: Unde s-a intrat cu medii sub 5, la repartizarea computerizată 2024. La trei școli, ultima medie de admitere a fost puțin peste 3

Ziarul Unirea

Publicat

în

TOPUL NEGRU al liceelor din Alba: Unde s-a intrat cu medii sub 5, la repartizarea computerizată 2024. La trei școli, ultima medie de admitere a fost puțin peste 3 Rezultatele admiterii la liceu 2024 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor la ora 12:00. Admiterea la liceu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea