Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Nunta de Aur 2023, la Alba Iulia: Peste 100 de cupluri au sărbătorit 50 de ani de căsătorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Nunta de Aur 2023, la Alba Iulia: Peste 100 de cupluri au sărbătorit 50 de ani de căsătorie

Primăria municipiulul Alba Iulia, a organizat ”Nunta de Aur 2023”, un eveniment special pentru seniorii din municipiu, ajuns la ediția a XVII-a.

Duminică, 20 august, peste 100 de cupluri de aur din municipiul Alba Iulia, au sărbătorit 50 de ani de căsătorie într-un cadru festiv.

„Nunta de Aur reprezintă mai mult decât o formă de respect pentru cei care ne-au crescut și sunt modele pentru noi. Exprimă, de fapt, respectul nostru față de familie și valorile ei, ce au trecut de-a lungul unei jumătăți de secol prin toate încercările posibile, au supraviețuit și au ieșit mai puternice, o adevărată lecție de viață pentru noi toți.

Ajunsă la cea de-a 17-a ediție, Nunta de Aur 2023 a reprezentat un moment special pentru seniorii municipiului nostru care sărbătoresc 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul festiv a fost organizat duminică, de Primăria Alba Iulia și Direcția de Asistență Socială, la el înscriindu-se 103 cupluri din municipiu”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea