Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate finale Titularizare 2023: Notele după contestații, publicate pe Edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate finale Titularizare 2023: Notele după contestații, publicate pe Edu.ro

Rezultatele așteptate ale concursului național de Titularizare 2023 urmează să fie publicate în data de miercuri, 26 iulie, conform programului oficial stabilit de către Ministerul Educației.

Click pentru: Rezultate finale de la Titularizarea 2023 în Alba
Click pentru: Rezultate finale de la Titularizarea 2023 pe țară

În acest an, a fost susținută doar proba teoretică la Titularizare 2023, făcând astfel din această evaluare cea mai crucială etapă în procesul de angajare.

Inițial, rezultatele probelor scrise au fost afișate marți, 18 iulie. Conform informațiilor oferite de Ministerul Educației, 127 de candidați la concursul de Titularizare 2023 au obținut nota maximă, adică 10, la proba scrisă.

Perioada pentru depunerea contestațiilor a fost stabilită pentru data de 18 iulie, începând cu ora 21:00, și data de 19 iulie, până la ora 12:00. Candidații au avut opțiunea să depună contestațiile fie la sediile inspectoratelor școlare județene, fie prin mijloace electronice, utilizând adresele furnizate public de fiecare inspectorat școlar.

Din păcate, peste 2.600 de candidați prezenți la concursul de Titularizare 2023 s-au retras după ce au vizualizat subiectele, iar 26 de candidați au fost eliminați din cauza unor tentative de fraudă sau fraudă efectivă. Totuși, Ministerul Educației a anunțat că rata de participare a fost în continuare semnificativă, depășind 83%.

La nivel național, există un total de 6.837 de posturi didactice și catedre vacante disponibile pentru angajare pe perioadă nedeterminată: 5.945 în mediul urban și 1.342 în mediul rural, conform informațiilor furnizate de Ministerul Educației.

Pentru a putea obține statutul de titular și implicit angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă. În cazul angajării pe perioadă determinată (suplinire), se solicită minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei. ”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea