Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea/ LPS Alba Iulia) – o nouă medalie la CN Under 18, argint în proba de marș! Albert Zaharia și Roxana Filipan – recorduri personale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandra Maria Cristea, atletă legitimată la CS Unirea Alba Iulia/ LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de argint a probei de 5000 metri marș, din cadrul Campionatelor Naționale de Atletism Under 18.

Sportiva pregătită de Gabriel Avram și-a adjudecat astfel a doua distincție la naționalele Under 18 de la București, după ce ieri a fost campioană națională la 5000 metri.

În cursa de marș, sportiva din Cetatea Marii Uniri a fost penalizată cu 30 de secunde după ce a primit 3 avertismente, însă a recuperat extraordinar în ultimul kilometru al probei, când a urcat de pe poziția a 4-a până pe locul secund. În aceeași cursă, Ana Petrescu (CS Unirea Alba Iulia, antrenor Mariana Bucerzan) a fost descalificată.

„Trebuie să mulțumim pe această cale primarului Gabriel Pleșa și Consiliului Loal Alba Iulia, pentru aprobarea recentă a sumei de 150.000 de lei pentru CS Unirea Alba Iulia, 50.000 de lei acum, iar restul la rectificarea din luna iulie”, a menționat antrenorul Gabriel Avram.

Citește și: FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea Alba Iulia) – aur la naționalele Under 18 de atletism, Albert Zaharia (LPS Alba Iulia) – argint!

Rezultate bune au obținut în a doua zi a întrecerii alți doi competitori din Cetatea Marii Uniri. Elevii antrenoarei Mihaela Vlas au reușit, la a doua cursă în 24 de ore, să-și îmbunătățească recordurile personale.

Albert Mario Zaharia (LPS Alba Iulia), ieri vicecampion național în proba de 5000 metri, a terminat al 4-lea în cursa de 3000 metri, cu rezultatul 9:03.83. Roxana Daria Filipan (LPS Alba Iulia), junioară 3, s-a clasat pe locul 11 pe distanța de 3000 metri, timpul fiind 11:34.45, campioană devenind Alexandra Maria Hudea (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) cu 10:17.07.

În proba de 800 de metri, David George Cozma (CSȘ Blaj, antrenor Cristina Man) a fost al 5-lea, cu timpul 1:58.74, record personal, îmbunătățit cu 3 secunde, raportat la naționalele Under 20 de săptămâna trecută.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSU Alba Iulia, o nouă victorie, 4-1 cu Olimpic Zărnești, a doua sub comanda lui Minteuan

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a repurtat a doua victorie în tot atâtea zile, câștigând la o diferență confortabilă jocul de verificare cu Olimpic Zărnești, scor 4-1 (1-0). Formația universitară s-a impus ieri, cu KSE Târgu Secuiesc, scor 2-0, și ieri și azi marcând Bogdan Minteuan, fiul antrenorului principal Alin Minteuan. Vizitatorii au condus cu 2-0 și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea