Rămâi conectat

Curier Județean

O nouă vară cu vești minunate, la Sebeș: Începe biblioteca de vacanță, ediția a VII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă vară cu vești minunate, la Sebeș: Începe biblioteca de vacanță, ediția a VII-a

„Copilăria este inima tuturor vârstelor” spunea Lucian Blaga. Ne vom bucura și în acest an, la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, de o nouă vacanţă de vară petrecută împreună cu cei mai mici cititori ai noștri. Am ajuns împreună la cea de-a VII-a ediție.

Primăria Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează, în perioada 23 iunie – 6 iulie 2023, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

Suntem nerăbdători să dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 10.30 – 12.30. Ne vom întâlni în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde vor fi organizate activități variate dedicate copiilor, menite să le stimuleze curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse.

Cu implicare și cu un zâmbet larg pe buze, biblio-voluntarii noștri ne vor ajuta să dăm startul unui modul de ateliere, conceput în jurul relației dintre cărți și muzică, lectură și artele plastice, o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și bucuroși.

Înscrierile se vor face în perioada 19 – 23 iunie 2023, la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș, bulevardul Lucian Blaga, nr. 45, tel. 0258/732848. Numărul de locuri este limitat!
Vă invităm să alegeți bucuria poveștilor și o super-vacanță de neuitat, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în Galda de Sus și Cetea: Investiție de peste 13 milioane de lei. Licitația lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în Galda de Sus și Cetea: Investiție de peste 13 milioane de lei. Licitația lansată pe SEAP Administrația comunei Galda de Jos, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede realizarea de sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea