Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Puhoi de lume la Baile de la Ocna Mures în acest weekend. Au fost aproape 1000 de persoane intr-o singura zi

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Puhoi de lume la Baile de la Ocna Mures în acest weekend. Au fost aproape 1000 de persoane intr-o singura zi

Noua bază de tratament de la Ocna Mureș și-a primit în acest weekend primii clienți. Weekend-ul de inaugurare a fost unul de succes, baza înregistrând aproape 1.500 de clienți sâmbătă și duminică. Ziua de duminică a fost cea mai aglomerată, 950 de turiști trecând pragul Băilor Sărate.

Turiști din toate orașele apropiate județului Alba și-au făcut drum la Ocna Mureș pentru a ajunge să se bucure de facilitățile și tratamentele pe care baza le oferă.

CITEȘTE ȘI: Totul despre Băile Sărate din Ocna Mureș: Tratamente, tarife și program de funcționare

Primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler, a declarat pentru ziarulunirea.ro că se declară foarte mulțumit de rezultatele investițiilor: ”A fost un aflux neașteptat de mare. Ne bucurăm să vedem atâția turiști.”

Atât din direcția Alba Iulia, cât și din direcția Turda sunt indicatoare rutiere proaspăt instalate care semnalizează direcția spre Băile Sărate de la Ocna Mureș. Mai mult, indicatoarele rutiere sunt prezente și pe drumul național, nu doar pe autostradă.

Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400 de metri pătrați și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara.

CITEȘTE ȘI: VIDEO| Băile Sărate de la Ocna Mureș, inaugurate în prezența oficialităților. Ocnamureșanul Rareș Bogdan, printre invitați

Investiția a fost de 8 milioane de euro, 50% din sumă fiind suportată de Consiliul Județean, cealaltă jumătate fiind suportată de Primăria Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea