Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| S-a redeschis circulația pe autostrada A10 Sebeș-Turda în zona alunecării de teren de la Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a redeschis circulația pe autostrada A10 Sebeș-Turda în zona alunecării de teren de la Alba Iulia Nord

În zona alunecării de teren de la Alba Iulia Nord, s-a redeschis circulația rutieră pe sensul de mers Sebeș-Turda începând de azi, 12 mai 2023, din jurul orei 19:00.

În cursul zilei, firma Girod a realizat marcajele, iar traficul rutier a fost deschis la nu multă vreme după finalizarea acestora.

Reamintim că traficul a fost restricționat pentru mai mult de 90 de zile din cauza unei alunecări de teren în rambleu, iar ulterior, la 50 de metri pe direcția Sebeș-Turda, a apărut o fisură în asfalt.

YouTube video

Citește și: Alunecările de teren de pe autostrada A10 Sebeș – Turda, poveste fără sfârșit: Risc pentru o nouă surpare la Alba Iulia Nord

Chiar dacă în acest moment se circulă la Alba Iulia Nord, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, va fi realizată o expertiză extinsă a dealului de la Pârâul Iovului pentru a identifica eventuale posibile infiltrări de apă care ar putea conduce la alunecări.

„Vineri, 12.05.2023, după remedierea deficiențelor și punerea în siguranță a drumului în zona afectată, circulația a fost reluată fără restricții pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 și km16+800.

Reamintim că pentru remedierea unor deficiențe apărute la corpul drumului, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Menționăm că toate lucrările necesare au fost efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție.”, se arată în comunicatul celor de la CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe Un bărbat din Roșia de Secaș, a fost REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra. A ars un grajd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea