Rămâi conectat

Politică Administrație

Fost candidat la Primăria Alba Iulia: „Cum naiba a reușit o minoritate să transforme o țară într-o majoritate de maneliști?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fost candidat la Primăria Alba Iulia: „Cum naiba a reușit o minoritate să transforme o țară într-o majoritate de maneliști?”

Un fost candidat la cea mai importantă funcție din municipiul Alba Iulia a postat un mesaj dur după ziua de 1 mai, în care își exprimă părerea despre cu manelele „nu au adus acestui neam decât o acută decădere”.

„Da, am fost și eu ca tot omul de 1mai la o iarbă verde cu familia…Rezumat: greu am găsit un loc unde să nu fim poluați sonor de cei care ascultau manele !

Cum naiba a reușit o minoritate…să transforme o țară într-o majoritate de maneliști? Cum? Zic asta fiindcă în Romania peste 80% sunt maneliști! Cum s-a produs acest fenomen?

Cum de nu se interzice acest curent „cultural” ce nu a adus acestui neam decât o acută decădere? Cum?

De ce nu-i suport? Am văzut ieri ce mizerie lăsau in urma lor…Sunt convins că niște oameni ce ascultă o muzică mai calitativă n’ar face asta!”, a scris Dan Tudor pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP Administrația orașului Abrud, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizare infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din oraș, respectiv liceul „Horea, Cloșca și Crișan ” Abrud și școala gimnazială „Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea