Rămâi conectat

Curier Județean

Tichete de masă 2023: Valoarea bonurilor crește la 40 de lei începând cu 1 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bonuri de masă 2023: Valoarea tichetelor de masă crește la 40 de lei începând cu 1 iulie 2023

În cursul serii de sâmbătă, 29 aprilie, Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că au început deja demersurile pentru ca valoarea tichetelor de masă primite de angajați să fie majorată la 40 de lei.

Citește și: Ghid carduri de energie 2023 • Condiții de acordare • Cine beneficiază • Condițiie de utilizare • Actele necesare pentru plată

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

Acesta susţine că, în cursul vizitei de lucru de la Iaşi, a trecut în revistă planurile pentru acest judeţ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii „Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin „Anghel Saligny”.

El susţine că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.

Citește și: BONURI DE MASĂ 2023: Valoarea tichetelor crește de la 1 iulie. Decizii luate la negocierile Guvern-Sindicate

„Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a scris premierul.

El anunţă că a participat şi în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puţin peste 1.000 de veterani de război şi că a avut dezbateri cu echipa liberală din Gorj despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: „Poezii pe șase corzi”, întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: „Poezii pe șase corzi”, întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Marți, 9 iulie 2024, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pentru o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”. Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea