Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În sferturile Cupei României, FC Bacău – Optimum Alba Iulia 0-1 (0-0) | Performanță pentru albaiulieni, calificare în „careul de ași”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia s-a calificat în semifinalele Cupei României Liga Elitelor Under 15, după victoria în deplasare cu FC Bacău, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Zoicaș (54), din pasa lui Gligor. O performanță extraordinară pentru merituoasa grupare albaiuliană, care a pătruns astfel în ‘careul de ași” al competiției juvenile organizate de FRF.

Un rezultat extraordinar, în condițiile unei deplasării istovitoare. o deplasare la aproximativ 400 de kilometri, din cauza țintarului.

Băieții merită toate felicitările. O victorie de senzație, obținută cu numai 14 jucători, între care doi din anul 2010, n.a – Horșa și Ponoran), asta trebuie specificat”, a spus Ciprian Selagea.

Optimum: Răzvan Cutean – Darius Horșa, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto Davel – Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș – Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor; rezerve Răzvan Clepan, Luca Ivan, David Ponoran, Ionuț Henegar.

Anterior Optimum Alba Iulia a eliminat „U” Cluj după loviturile de departajare și CSM Deva (3-1, în deplasare). Au mai acces în semifinale Academia de Fotbal Gică Popescu (2-1 cu FCSB), FC Argeș (3-1 cu Farul Constanța) și Viitorul Cluj (2-0 la Arad, cu UTA), iar în aceste zile se va stabili țintarul.

Echipa din Moldova a scos în Cupă pe AFC Botoșani (2-1 în deplasare) și Kids Tâmpa Brașov (2-0, tot în deplasare). FC Bacău a câștigat Seria 2 a campionatului și a trecut și de turneul zonal de la Ruși-Ciutea (Bacău), unde a terminat pe locul secund și s-a calificat în sferturi.

Gruparea condusă de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea este la al 14-lea meci în actuala stagiune. Un parcurs remarcabil, cu câștigarea Seriei 13, accederea în semifinalele Cupei României (primele 4 echipe la acest nivel) și un singur eșec, cel cu UTA Arad pe „Cetate” (0-2), care a dus la ratarea calificării la turneul semifinal!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea