Rămâi conectat

Ştirea zilei

O delegație a Primăriei Alba Iulia, invitată în Fontainebleau, oraș din Franța, înfrățit cu municipiul: Hotărârea, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegație a Primăriei Alba Iulia, invitată în Fontainebleau, oraș din Franța, înfrățit cu municipiul: Hotărârea, pe masa consilierilor locali

Pe masa consilierilor locali din Municipiul Alba Iulia se află un proiect de hotărâre pentru aprobarea unei delegații din Alba Iulia, în orașul Fontainebleau, fiind orașe înfrățite.

Domnul Julien Gondard, primarul oraşului Fontainebleau, a invitat o delegaţie a municipiului Alba lulia să efectueze o vizită de lucru în perioada 17-24 mai 2023.

Gazdele organizează în această perioadă evenimentul „Întâlnirile internaţionale ale oraşului Fontainebleau”. Sunt invitate toate oraşele înfrăţite cu Fontainebleau: Konstantz din Germania, Siem Reap din Cambodgia, Lodi din Italia, Richmond upon Thames din Marea Britanie, Sintra din Portugalia si Alba lulia.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la constituirea Orchestrei Europene va avea loc un concert. Orchestra este alcătuită din elevi şi profesori din oraşele înfrăţite cu Fontainebleau. În acest an Orchestrei Europene se vor alătura elevi şi profesori de la Liceul de Muzică „Regina Maria” din Alba lulia.

De asemenea Consiliul local din Fontainebleau organizează dezbaterea „Oraşul de mâine”, ocazie cu care vor avea loc schimburi de bune practici între oraşele participante la întâlnirea din Fontainebleau.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea