Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a amenințat și agresat soția: Bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Și-a amenințat și agresat soția: Bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal

La data de 16 aprilie 2023, în jurul orei 24.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din municipiu de unde o femeie de 38 de ani a reclamat faptul că a fost agresată de soț.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, și-ar fi amenințat și agresat soția, fără a-i cauza leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

„Tabere: Valori pentru Mâine” | 40 de copii și tineri din județul Alba vor putea participa gratuit la ateliere de educație non-formală, sesiuni de consiliere și psihoterapie

Bera Larisa

Publicat

în

„Tabere: Valori pentru Mâine” | 40 de copii și tineri din județul Alba vor putea participa gratuit la ateliere de educație non-formală, sesiuni de consiliere și psihoterapie La începutul lunii iulie, Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc lansează cea de-a doua ediție a proiectului „Tabere: Valori pentru Mâine”, un proiect […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea