Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Lucrare începută și lasată de izbeliște pe o stradă din Alba Iulia: „Au venit au săpat și au dispărut. Primăria nu vede de 2 săptămâni?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrare începută și lasată de izbeliște pe o stradă din Alba Iulia: „Au venit au săpat și au dispărut. Primăria nu vede de 2 săptămâni?”

Încă o stradă din municipiul Alba Iulia a rămas ca după bombardamente, după ce muncitorii care au săpat trotuarele din zonă au uitat să mai pună dalele la loc.

Cetățenii străzii Gladiolelor se plâng de delăsarea celor care au lucrat acolo, au scos pavelele și în loc să aducă trotuarul la starea inițială le-au lăsat depozitate pe spațiul verde.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu starea în care se află trotuarele de pe strada Gladiolelor.

„De mai mult de două săptămâni este așa. Muncitorii au venit, au săpat, însă de atunci dalele stau cuminți împrăștiate pe spațiul verde. Primăria nu vede?”, ne-a transmis albaiulianul supărat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea