Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Sănătatea Cluj – CSU Alba Iulia, în play-out | Studenții, atac la “virușii verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia (locul 6, 24 de puncte), evoluează mâine, la ora 17.00, pe terenul sintetic al Bazei Sportive “Unirea” cu penultima clasată în ierarhie, Sănătatea Cluj (14 puncte), partidă contând pentru etapa secundă a play-out-ului Seriei 9 a eșalonului terț.

Un rezultat favorabil al vizitatorilor, cei care s-au impus în ambele dispute din sezonul regular cu același scor, 3-1 (a fost și prima victorie externă) ar însemna și un ajutor dat conjudețenilor de la Ocna Mureș, aflați în luptă directă în subsol cu “virușii verzi”. Albaiulienii mizează pe revenirea lui Kilyen – după suspendare, însă va lipsi Al. Albu – accidentat, iar Bucurică nu este refăcut complet. În 2023, Sănătatea a câștigat un singur joc din 4 (2-0 acasă cu Metalurgistul), consemnându-se trei înfrângeri în deplasare, ultima la Tg. Mureș (1-2).

Obiectivul nostru este să strângem cât mai multe puncte în aceste etape. Adversarul este unul incomod, în foame de puncte, a schimbat locația pentru disputele de acasă, dar noi ne propunem să realizăm victoria”, a precizat antrenorul Mihai Manea înaintea celei de-a doua deplasări din această primăvară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea