Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Acțiune de ecologizare la Sântimbru: 50 de elevi, împreună cu voluntari și angajați ai primăriei au curățat de gunoaie mai multe zone din comună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune de ecologizare la Sântimbru: 50 de elevi, împreună cu voluntari și angajați ai primăriei au curățat de gunoaie mai multe zone din comună

Început de săptămână în forță în comuna Sântimbru, din județul Alba, unde cu mic cu mare locuitorii au luat parte la o amplă acțiune de ecologizare a mai multor zone.

Luni 27 martie, 50 de copii de la Școala ”Ioan de Hunedoara”, însoțiți de angajați ai Primăriei Comunei Sântimbru, dar și de voluntari, și-au unit forțele și au curățat locurile dragi lor.

Imagini cu cei mai vrednici și harnici cetățeni au fost publicate pe rețeaua de socializare de fiul edilului comunei, Cristian Popa, care așa cum ne-a obișnuit, nu trece săptămână fără să fie un exemplu pentru toți, prin acțiunile pe care le întreprinde în zona pe care o numește cu mândrie ACASĂ.

”Înarmați” cu saci menajeri, mănuși, dar și multă voie bună, cei prezenți la acțiune au lăsat în urma lor locurile ”curate ca lacrima” și o natură mai fericită și fără gunoaie.

”Astăzi am continuat acțiunile noastre săptămânale de CURĂȚENIE – iar de această dată, angajațiilor de la Primăria Comunei Sântimbru și voluntarilor nostri, s-a alăturat o echipă extraordinară de 50 de copii și profesori de la Școala Ioan de Hunedoara, în cadrul programului ”Școala Verde”.

Am luat la pas intrarea în comuna noastră dinspre Mihalț, câmpul și șanțurile dintre Galtiu și Coșlariu și Malul Mureșului și le-am lasat pe toate mai frumoase. Cu nădejde vom continua acolo unde este nevoie și de câte ori este nevoie”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei. ”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea