Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir | „Roș-albaștrii” nu-și permit noi pași greșiți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir are meci în fieful „virușilor verzi”, mâine de la ora 15.00, partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii 3, cele două combatante venind după eșecuri în prima rundă din acest an.

*Sănătatea Cluj (locul 9, 11 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul doi, 28 de puncte), în tur 1-2 (mâine). La a doua deplasare consecutivă pe Someș, de data aceasta pe „Clujeana”, “roș-albaștrii” nu-și permit să plece fără puncte, mai ales că vin după eșecul nescontat cu Viitorul (0-2), iar situația la vârf este complicată. “Virușii verzi” au cedat la limită în “orașul viorilor” (1-2), dar au o serie incredibilă de rezultate negative, acel 7-3 cu CS Ocna Mureș din decembrie fiind singura “bilă albă” dintr-o serie de 12 jocuri fără succes (au mai reușit alte două remize).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Trebuie să adunăm puncte, nu ne mai permitem să ratăm o nouă întâlnire”, a precizat Lucian Itu, care nu contează pe Șaucă – suspendat și Haj – accidentat.

La precedentele dispute directe din deplasare, cugirenii au învins în două rânduri, în 2021, 1-0 (aprilie) și 7-1 (octombrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea