Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir | „Roș-albaștrii” nu-și permit noi pași greșiți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir are meci în fieful „virușilor verzi”, mâine de la ora 15.00, partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii 3, cele două combatante venind după eșecuri în prima rundă din acest an.

*Sănătatea Cluj (locul 9, 11 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul doi, 28 de puncte), în tur 1-2 (mâine). La a doua deplasare consecutivă pe Someș, de data aceasta pe „Clujeana”, “roș-albaștrii” nu-și permit să plece fără puncte, mai ales că vin după eșecul nescontat cu Viitorul (0-2), iar situația la vârf este complicată. “Virușii verzi” au cedat la limită în “orașul viorilor” (1-2), dar au o serie incredibilă de rezultate negative, acel 7-3 cu CS Ocna Mureș din decembrie fiind singura “bilă albă” dintr-o serie de 12 jocuri fără succes (au mai reușit alte două remize).

Trebuie să adunăm puncte, nu ne mai permitem să ratăm o nouă întâlnire”, a precizat Lucian Itu, care nu contează pe Șaucă – suspendat și Haj – accidentat.

La precedentele dispute directe din deplasare, cugirenii au învins în două rânduri, în 2021, 1-0 (aprilie) și 7-1 (octombrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea