Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazurile de gripă și pneumonii, în Alba, în continuă scădere: Câți pacienți sunt internați la spital

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Cazurile de gripă și pneumonii, în Alba, în continuă scădere: Câți pacienți sunt internați la spital

În ultima săptămână, la nivelul județului Alba au fost înregistrate 39 de cazuri de gripă, dintre care 4 pacienți sunt internați. S-a înregistrat o ușoară scădere cu aproape 19 procente față de săptămâna precedentă.

Potrivit informațiilor primite de la DSP Alba în săptămâna 06-12 martie 2023 s-au înregistrat 39 de cazuri de gripă, din care 4 cazuri internate, în scădere cu săptămâna anterioară cu 18,75%.

Din cazurile raportate, 38 cu test rapid pozitiv și 1 caz confirmat clinic.

IACRS (Infecții acute cai respiratorii superioare): 2602, din care 20 internate. Sunt în scădere față de săptămâna anterioară anterioară cu 8,93%.

De asemenea, sunt 472 de cazuri de pneumonii, din care 73 internate. Sunt în crestere față de săptămâna anterioară cu 18,84 %.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea