Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

PANICĂ la Liceul Economic din Alba Iulia! A fost declanșată alarma de INCENDIU

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

PANICĂ la Liceul Economic din Alba Iulia! A fost declanșată alarma de INCENDIU

S-a instaurat panica în rândurile elevilor din Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian„ după ce alarma de incendiu a fost activată în timpul orelor de curs.

Alarma s-a dovedit una falsă. Din primele informații ar fi vorba despre un elev din cadrul școlii profesionale care a acționat butonul de alarmă din proximitatea secretariatului liceului.

Elevii au fost evacuați de către profesori din clădire în curtea școlii.

”Ne-am speriat destul de rău. Nu știam ce s-a întâmplat, de ce sună alarmele. Colegii mei au început să urle, era panică în clasă.” a declarat pentru ziarulunirea.ro un elev al colegiului.

”Toată lumea se îngrămădea, profesorii urlau să rămânem calmi dar nu îi auzea nimeni, totți erau speriați că ia foc liceul”, a mărturisit o elevă a liceului.

Știre în curs de actualizare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea