Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

139 de dosare de daună din 16 judeţe în urma cutremurelor din Gorj: Două au fost depuse din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

139 de dosare de daună din 16 judeţe în urma cutremurelor din Gorj: Două au fost depuse din Alba

Până la data de 17 februarie au fost deschise 139 de dosare de daună în urma cutremurelor din Gorj, a anunțat Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID).

„Până la data de 17.02.2023 s-au deschis 139 dosare de daună în urma cutremurelor din Gorj, produse în zilele de 13 și 14 februarie. Pentru a fi notificați cu privire la actualizările pe care le publicăm, vă încurajăm să dați follow paginilor noastre de socializare. Totodată, nu uitați să verificați valabilitatea poliței PAD, accesând #ButonulAlbastru din pagina oficială de website paidromania”, scrie PAID Romania pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în zilele de 13 și 14 februarie două cutremure care au fost resimțite și în județul Alba, s-au petrecut în Gorj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Octombrie-decembrie 2024: Campanie de vaccinare antirabică la câini. Ce obligații au proprietarii de patrupede și ce sancțiuni riscă pentru nerespectarea lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Octombrie-decembrie 2024: Campanie de vaccinare antirabică la câini. Ce obligații au proprietarii de patrupede și ce sancțiuni riscă pentru nerespectarea lor Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba informează proprietarii de câini din exploatațiile nonprofesionale că, în perioada octombrie-decembrie 2024, medicii veterinari de liberă practică împuterniciți efectuează vaccinări antirabice exclusiv pentru câinii microcipati, conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea