Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Lacrimi și durere pentru o asistentă medicală de la Spitalul Municipal Aiud: S-a stins din viață la 56 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO| Lacrimi și durere pentru o asistentă medicală de la Spitalul Municipal Aiud: S-a stins din viață la 56 de ani

O asistentă medicală din cadrul Spitalului Municipal Aiud a plecat la ceruri, la vârsta de 56 de ani, lăsând în urmă lacrimi și durere în rândul familiei și apropiaților.

„Mai lasă-mă un minut/Mai lasă-mă o secundă/Mai lasă-mă o frunză, un fir de nisip./ Mai lasă-mă o briză, o undă/ Mai lasă-mă un anotimp, un an, un timp…”

Sunt versurile postate de Dina după ultima sa aniversare, în zi minunată de toamnă.

Cât de mult iubea ea anotimpurile, natura şi oamenii… Cât de cald vorbea şi câtă speranţă avea. Câtă seninătate în gânduri şi planuri… Câtă energie şi încredere a putut avea chiar şi atunci când totul părea a fi imposibil.

Ea a fost Dina, minunata noastră colegă, o mare perioadă de timp – consilier judeţean în filiala noastră, asistent medical principal la Spitalul Municipal Aiud.

Drum bun, în locurile senine de dincolo, Dina!

R.I.P. Mihălţan Adriana (1967 – 2023)”, au transmis reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali, Filiala Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Octombrie-decembrie 2024: Campanie de vaccinare antirabică la câini. Ce obligații au proprietarii de patrupede și ce sancțiuni riscă pentru nerespectarea lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Octombrie-decembrie 2024: Campanie de vaccinare antirabică la câini. Ce obligații au proprietarii de patrupede și ce sancțiuni riscă pentru nerespectarea lor Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba informează proprietarii de câini din exploatațiile nonprofesionale că, în perioada octombrie-decembrie 2024, medicii veterinari de liberă practică împuterniciți efectuează vaccinări antirabice exclusiv pentru câinii microcipati, conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea