Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Viitorii șoferi din Alba, slabi la teorie: Mai mult de 55% au picat examenul. Cum stau lucrurile la proba practică

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Viitorii șoferi din Alba, slabi la teorie: Mai mult de 55% au picat examenul. Cum stau lucrurile la proba practică

Joi, 9 februarie, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, a participat împreună cu comisarul șef de poliție Mihai Zgârdea, la evaluarea activității desfășurate în anul 2022 de către Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări.

În anul 2022 pe linia compartimentului evidenţă conducători auto şi examinări, au fost desfăşurate activităţi de examinare la proba teoretică după cum urmează:

  • candidaţi examinaţi: 11279
    admişi: 5056
    respinşi: 7223
    procentaj promovabilitate: 44,82%.

De asemenea, s-au desfășurat activități de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere auto la proba practică după cum urmează:

  • candidaţi examinați: 7990
    admişi: 5629
    respinşi: 2361
    procentaj promovabilitate: 70,45%.

Pe linia compartimentului înmatriculări şi evidenţa vehiculelor rutiere, au fost emise un număr de 28366 certificate de înmatriculare, reprezentând operaţiunii de înmatriculare şi duplicate ale certificatelor de înmatriculare.
În cursul anului 2022 s-au efectuat un număr de 5213 operaţiuni de radiere.

De asemenea, la ghișeu au fost eliberate un număr de 54 certificate de înmatriculare care au fost remise de Poşta Română.

Pe linia autorizării provizorii s-au eliberat un număr de 9447 autorizaţii.

Un volum mare de muncă s-a depus în această perioadă pentru soluţionarea corespondenţei venite de la alte unităţi teritoriale precum şi a petiţiilor depuse de către cetăţeni.

În perioada analizată, dosarele de înmatriculare, radiere precum şi dosarele pentru autorizarea provizorie în circulaţie, primite pe ghişeele de lucru cu publicul s-au arhivat zilnic în ordinea opisului primit de la compartimentul informatic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ITM ALBA: Amenzi de 46.500 de lei, dintre care două pentru muncă „la negru” și 15 avertismente în perioada 7-11 octombrie 2024. Ce alte nereguli au depistat inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITM ALBA: Amenzi de 46.500 de lei, dintre care două pentru muncă „la negru” și 15 avertismente în perioada 7-11 octombrie 2024. Ce alte nereguli au depistat inspectorii Inspectorii ITM Alba au depistat două persoane fără forme legale de angajare, în urma controalelor din ultima săptămână. Au fost aplicate amenzi în valoare de 46.500 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea