Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Noua meserie din România din care se scot ”bani frumoși”: ”Până la 500 de euro pe proiect”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Noua meserie din România din care se scot ”bani frumoși”: ”Până la 500 de euro pe proiect”

În România, există foarte multe meserii, multe dintre ele apărute în ultimii ani. În mod previzibil, unele au legătură cu tehnologia, dar altele pot fi realizate chiar și de către oameni obișnuiți, fără nicio legătură cu IT-ul.

În această categorie intră meseria de narator de cărți audio sau audiobook-uri. Practic, vorbim de un cititor cu spirit de povestitor care are o voce plăcută și clară, eventual cunoscută deja în piață. O dicție aproape perfectă reprezintă de asemenea un avantaj pentru cei care vor să câștige între 200 și 500 de euro doar pentru că au citit o carte în fața unui microfon.

Un audiobook ia naștere în 45 de zile și cuprinde mai multe etape: alegerea naratorului, programarea sesiunilor de înregistrare, editarea materialului înregistrat (pentru a elimina pauzele, eventualele zgomote sau repetițiile naratorului), redactarea materialului editat (ascultarea înregistrării concomitent cu lectura cărții de către un editor pentru a identifica greșelile), corectarea materialului, editarea finală și masterizarea sunetului”, a explicat Dan Vidrașu, directorul platformei Voxa specializată în cărți audio.

Ca referință, din acest timp, lectura efectivă durează doar câteva zile, dar perioada de muncă a naratorului variază în funcție de lungimea și complexitatea volumului, în timp ce suma primită mai este influențată și de notorietatea celui care efectuează lectura.

sursa:  playtech.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Semnal de alarmă : Peste 5000 de şcoli din România funcţionează fără autorizaţii ISU şi fără autorizaţii sanitare

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Semnal de alarmă : Peste 5000 de şcoli din România funcţionează fără autorizaţii ISU şi fără autorizaţii sanitare Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) trage un semnal de alarmă cu privire la infrastructură deficitară a unităţilor de învăţământ din România. Situaţia actuală, confirmată prin datele primite de la Ministerul Educaţiei, arată că mii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea