Rămâi conectat

Ştirea zilei

Închisoare cu suspendare pentru un fost jandarm din Alba. A fost prins cu alcoolemie de 0.80 mg/l

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Închisoare cu suspendare pentru un fost jandarm din Alba. A fost prins cu alcoolemie de 0.80 mg/l

Un fost jandarm din județul Alba a fost prins la volanul unui autoturism, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

partial view of man driving car while holding bottle of whiskey, blurred foreground

În data de 26 august 2021, în jurul orei 19:27, inculpatul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus autoturismul marca Ford, pe D.N. 75 în oraşul Câmpeni.

Din buletinul de analiză toxicologică din data de 1 septembrie 2021 a rezultat că inculpatul a avut o concentraţie alcoolică de 3,05 g/l alcool pur în sânge pentru proba recoltată la ora 20:27, respectiv 2,59 g/l alcool pur în sânge pentru proba recoltată la ora 21:27.

„Condamnă pe inculpat, la pedeapsa un an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. (1) din C.p.

În baza art. 91, 92 din C.p., Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere a inculpatului de 2 doi ani calculat de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş Tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici care a impresionat la emisiunea TVR „Vedetă populară”, Daria Costea, şi-a trecut în palmares, unul deosebit de bogat pentru cei 18 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea