Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, constructorul a reluat lucrările

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, constructorul a reluat lucrările

Antreprenorul grec Aktor a reluat lucrările pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, încă de săptămâna trecută. Constructorul mai are de efectuat lucrări, în special în cele 3 puncte: alunecarea de teren și sptațiile de servicii de la Oiejdea și Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș.

La alunecarea de teren de la Oiejdea se circulă fără probleme pe toată lățimea autostrăzii, dar antreprenorul mai are de efectuat câteva lucrări, care nu vor afecta traficul. Se lucrează la sistemul de drenaj, la excavarea, cofrarea și betonarea fundației separatoare, la cofrarea și betonarea racordurilor la casiuri și la șanțuri trapezoidale.

YouTube video

În zona spațiilor de servicii de la Oiejdea se efectuează lucrări la clădirea toaletelor, la montarea instalațiilor sanitare și a celor electrice.

YouTube video

În nodul rutier Teiuș se lucrează la instalațiile electrice de la viitoarele clădiri ale Centrul de Întreținere și Monitorizare.

YouTube video

Antreprenorul grec și-a asumat că va termina toate lucrările până la data de 1 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş Tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici care a impresionat la emisiunea TVR „Vedetă populară”, Daria Costea, şi-a trecut în palmares, unul deosebit de bogat pentru cei 18 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea