Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Au furat o rulotă, au abandonat-o în pădure și au sustras bunurile din interior: Doi bărbați din Bistrița, cercetați de polițiștii din Alba

BONTEA Alexandru

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Au furat o rulotă, au abandonat-o în pădure și au sustras bunurile din interior: Doi bărbați din Bistrița, cercetați de polițiștii din Alba

Doi bărbați din județul Bistrița – Năsăud sunt cercetați de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, pentru furt. Ar fi sustras o rulotă din grădina unei case de vacanță din Valea Mănăstirii și au abandonat-o într-o pădure, după ce sistemul de cuplare al rulotei s-a defectat. Au furat bunurile din interiorul rulotei și le-au ascuns pe raza comunei Poșaga, unde cei doi lucrează la prelucrarea lemnului.

La data de 18 decembrie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, cu sprijinul polițiștilor din Baia de Arieș, au identificat doi bărbați de 31 și 41 de ani, din comuna Livezile respectiv municipiul Bistrița, județul Bistrița – Năsăud, ca persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 11 decembrie 2022.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 08/09 decembrie 2022, cei doi s-ar fi deplasat, cu un autoturism, pe raza localității Valea Mănăstirii, comuna Râmeț, județul Alba, ar fi pătruns în curtea unei case de vacanță și ar fi sustras o rulotă.

Ulterior, din cauza defecțiunilor survenite la sistemul de cuplare al rulotei, cei doi ar fi fost nevoiți să o abandoneze, într-o pădure de pe raza localității Râmeți, dar ar fi sustras, din interiorul acesteia, mai multe bunuri (un cort, o butelie, o umbrelă, o roată de rezervă etc), pe care le-ar fi transportat pe raza comunei Poșaga, unde le-ar fi ascuns în interiorul unei instalații de prelucrare a materialului lemnos.

Rulota și bunurile sustrase au fost restituite păgubitului, iar față de cei doi bărbați din județul Bistrița Năsăud, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și în vederea stabilirii întregii lor activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Castelul Sâncrai: Investiție de două milioane de euro în împrejurimi și o curte pe măsură

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Castelul Sâncrai: Investiție de două milioane de euro în împrejurimi și o curte pe măsură Proiectul de Hotărâre, numărul 319 din 3 octombrie 2024, privind aprobarea studiului de fezabilitate cu indicatorii tehnico-economici aferenți și a devizului general la obiectivul de investiții „Amenajare și împrejmuire curte Castel Sâncrai” a fost publicat în Monitorul Oficial […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea