Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Elevii și dascălii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, activități de voluntariat în cadrul proiectului ”Speranță pentru o viață mai bună”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Elevii și dascălii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, activități de voluntariat în cadrul proiectului ”Speranță pentru o viață mai bună”

Miercuri, 14 decembrie 2022, elevii și dascălii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, implicați în proiectul ”Speranță pentru o viață mai bună” au desfășurat noi activități de voluntariat: vizită la Casa de copii ”Rița Gărgărița” din Alba Iulia, unde au participat 40 de elevi din clasele a VII-a, însoțiți de 3 cadre didactice -voluntari SNAC.

Beneficiari au fost 20 de copii de la această instituție. Aceasta a fost urmată de vizita la Așezământul social pentru persoane vârstnice ”Sfântul Andrei” din Bărăbanț, unde au participat 35 elevi din clasele a VII-a, însoțiți de 2 cadre didactice -voluntari SNAC. Beneficiari au fost 40 de persoane de la acest așezământ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Scopul acestor activități constă în donarea de produse alimentare copiilor și vârstnicilor din așezămintele sociale; minirecital de colinde și schimburi de mici simboluri, care să creeze legături interumane de durată, precum și educarea elevilor în spiritul acordării ajutorului umanitar, creşterea gradului de participare socială pozitivă a acestora.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea