Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Intervenție de cinci ore a pompierilor din Hunedoara, pentru salvarea unei vaci care a căzut într-o prăpastie de 30 de metri

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Intervenție de cinci ore a pompierilor din Hunedoara, pentru salvarea unei vaci care a căzut într-o prăpastie de 30 de metri

În cursul zilei de miercuri, nouă pompieri din Hunedoara au intervenit vreme de cinci ore, pentru a salva o vacă ce a căzut într-o prăpastie de 30 de metri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La sosire, echipa de intervenție a găsit animalul speriat și agitat. În ajutor le-au venit doi alpiniști militari din cadrul Detașamentului Deva și de un tehnician veterinar.

Vaca s-a rătăcit pe un versant abrupt și împădurit din apropierea unui sat de munte și a căzut într-o prăpastie adâncă de aproape 30 metri, potrivit ISU Hunedoara.

YouTube video

„Au improvizat un gard de protecție din câțiva stâlpi de lemn, furtunuri și corzi de salvare, s-au folosit de sistemul de scripeți al alpiniștilor și nu s-au lăsat până când nu au văzut văcuța în siguranță, pe poteca ce ducea înspre grajdul ei”, a scris ISU Hunedoara pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea