Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, Corvinul Hunedoara – CSM Unirea Alba Iulia | „Alb-negrii”, la trântă cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia, una dintre cele mai în formă echipe din Seria a 9-a în acest moment, cu 6 victorii din ultimele 7 confruntări, dispută un meci de gală, la Hunedoara, în fieful liderului, sâmbătă, la ora 14.00, pe Stadionul „Michael Klein”, în a 14-a rundă a Ligii 3.

„Alb-negrii” au 21 de puncte și abordează în premieră un joc din postura de echipă clasată pe poziția a 4-a, una de play-off. Elevii lui Florin Maxim domină copios seria având o singură sincopă în 13 runde, o remiză la Reghin, în rest doar victorii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La penultima reprezentație a anului va absenta de la oaspeți E. Codrea – suspendat, dar va reveni Dehelean – i s-a redus suspendarea la un singur meci. În septembrie, pe „Cetate”, sub privirile lui Ioan Ovidiu Sabău, antrenor dorit în această iarnă la CSM Unirea Alba Iulia, hunedorenii au învins cu 3-0, fără emoții. De altfel, prima clasată a câștigat toate întâlnirile contra reprezentantelor Albei, fără a primi gol: 4-0 la Ocna Mureș și 1-0 la Cugir, iar pe teren propriu 7-0 cu CS Ocna Mureș, 2-0 cu CSU Alba Iulia și 4-0 cu Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea