Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT MORTAL pe DN 14 B, la intrare în Blaj: Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT GRAV pe DN 14 B, la intrare în Blaj: Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac

Un accident rutier a avut loc astăzi, 19 noiembrie, în jurul orei 13:00, în municipiul Blaj.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe DN 14 B, la intrare în municipiul Blaj, dinspre Teiuș, din cauza unui accident rutier care a avut loc la Km 20 + 800 de metri.

Din primele date rezultă că un autoturism ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu un copac.

YouTube video

Conducătorul acestuia, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a suferit leziuni corporale, posibil grave și primește îngrijiri medicale.

UPDATE 14.30: La data de 19 noiembrie 2022, în jurul orei 12,20, un tânăr de 18 ani, din comuna Crăciunelu de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, înspre Blaj, a pierdut controlul asupra acestuia și la kilometrul 20 a ieșit în afara carosabilului, intrând în coliziune cu un copac.
În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a decedat la locul producerii accidentului.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: Din păcate, conducătorul autoturismului a decedat. În momentul producerii accidentului era singur în mașină. Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea