Rămâi conectat

Sport

Mâine, ora 14.00, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – ACS Tg. Mureș | „Alb-negrii”, fără pași greșiți!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, ora 14.00, pe “Cetate”, se dispută întâlnirea dintre CS Municipal Unirea Alba Iulia (locul 5, 18 puncte) și ACS Tg. Mureș (poziția a 7-a, 12 puncte), contând pentru etapa a 13-a a Seriei 9 din eșalonul terț.

“Alb-negrii” vin după eșecul de la Ungheni (3-4), după un joc cu multe probleme de arbitraj, înfrângere ce a întrerupt seria remarcabilă de 5 jocuri la rând adjudecate. În disputa tur, în Mureș, a fost remiză, scor 1-1. Amfitrionii au probleme de efectiv, în zona centrală a defensivei, întrucât vor absenta Dehelean (eliminat în runda precedentă) și, mai mult ca probabil, Emanuel Codrea, cel care și-a făcut debutul internațional în reprezentativa României Under 19. “Tricolorii” au susținut o dublă de verificare cu Slovenia, în deplasare, în primul meci fiind 0-3 (0-1), uniristul evoluând în actul secund, iar joi a fost un nou eșec 0-1 (0-1).

Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru un meci tipic de campionat. Este un joc destul de important, acum în finalul sezonului. Ne gândim numai la victorie și e clar că vrem să nu irosim puncte, mai ales că urmează deplasarea de la Hunedoara (n.a. – joc care se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, așa cum fusese programat inițial)”, a spus Marcel Rusu.

Demn de remarcat este faptul că până în prezent gruparea albaiuliană a strâns 18 puncte, iar sezonul trecut au fost doar 11, în 18 etape! Nou-promovata a luat 4 puncte externe, o victorie la Ungheni (1-0) și o remiză la pecedenta prezență pe “Cetate” (1-1 cu CSU Alba Iulia, acum o lună).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea