Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șef din Poliția Locală Alba Iulia, dat AFARĂ din serviciu, după ce a fost condamnat penal pentru că ar fi condus sub influența alcoolului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șef din Poliția Locală Alba Iulia, dat AFARĂ din serviciu, după ce a fost condamnat penal pentru că ar fi condus sub influența alcoolului

Contractul șefului Biroului Ordine și Liniște Publică din cadrul Poliției Locale Alba Iulia a încetat în mod oficial, în conformitate cu prevederile legale după cum anunță reprezentanții Primăriei, în urma faptelor pe care acesta le-a săvârșit în urmă cu doi ani.

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a declarat pentru ziarulunirea.ro că aceasta este o decizie regretabilă, însă legea trebuie respectată, subliniind de asemenea și respectul profesional de care bărbatul s-a bucurat în cadrul instituției.

„Ne pare rău pentru situație. Este un profesionist și a fost întotdeauna respectat de colectivul în care și-a desfășurat activitatea”, a mai adăugat viceprimarul orașului.

De asemenea, fapta s-ar fi desfășurat în timpul concediului de odihnă al bărbatului în cauză.

Bărbatul s-a răsturnat cu autoturismul personal, în 25 iulie 2020, pe DJ 107L, pe raza localităţii Totoi, de lângă Alba Iulia. Ancheta a arătat că şoferul (M. C.) a condus autoturismul având o alcoolemie superioară valorii 0,80 grame la mie alcool pur în sânge. Buletinul de analiză toxicologică a indicat o alcoolemie de 2,27 grame la mie la prima probă, respectiv de 1,83 grame la mie la a doua probă.

Cu ocazia audierii în cursul urmăririi penale, bărbatul a arătat că s-a urcat la volanul autoturismului după ce a consumat băuturi alcoolice, fără aport alimentar, şi că într-o curbă a prins cu partea dreaptă o baltă, pierzând controlul volanului şi ieşind cu maşina în decor, răsturnându-se. A completat că la faţa locului a oprit o ambulanţă şi întrucât a explicat echipajului că nu are nevoie de îngrijiri medicale, aceasta şi-a continuat drumul. Ulterior incidentului, şeful din Poliţia Locală a părăsit autoturismul răsturnat, acesta susţinând că a plecat de la faţa locului cu intenţia de a-i solicita unui prieten care deţine un utilaj agricol să îl ajute să scoată maşina din şanţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea