Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Voința Stremț – scorul sezonului, 9-0 cu Daia! Radu Damian (CIL Blaj) – penalty apărat pentru podium; surpriză la Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapa a 11-a din Liga 4:

*Voința Stremț – Spicul Daia Română 9-0 (5-0):O partidă fără istoric, în care s-a înregistrat scorul campionatului (cu Trifa – triplă și Salcău și Dreghiciu – duble). Stremțenii au câștigat al 2-lea joc la rând fără a primi gol și au a doua ofensivă a eșalonului, în vreme ce oponenții au cea mai modestă defensivă.

*GT Sport Alba Iulia – Inter Unirea 4-4 (4-2). O partidă nebună pe terenul secund al Stadionului “Cetate”, în care gazdele au condus cu 2-0, 3-1 și 4-2 în prima repriză (triplă Raica). Interișiti veneau după două înfrângeri la rând (duble pentru experimentații Val. Drăgan și S. Szekely), iar tânăra formație albaiuliană este la al 4-lea meci intern fără succes.

*Viitorul Vama Seacă – Kinder Teiuș 5-2 (4-0): În disputa cu vecina din ierarhie, trupa din comuna Hopârta s-a impus lejer, după o primă repriză în care a marcat în 4 rânduri, realizând al 4-lea succes la rând pe teren propriu

*CIL Blaj – Performanța Ighiu 2-1 (0-1): O confruntare încinsă al cărei moment cheie a fost apărarea de către Radu Damian, portarul gazdelor, a unui penalty executat de golgheterul R. David în minutul 30 (se putea face 0-2). Blăjenii au 5 victorii din 5 acasă și au urcat pe podium.

*Energia Săsciori – Cuprirom Abrud 3-0 (1-0): Mian (17), Sava (70), Nazarie (81). În duelul ultimelor clasate, gazdele au câștigat primul meci acasă în acest sezon. “Lanterna roșie” rămâne fără victorie din runda inaugurală și doar cu 3 remize în ultimele 10 dispute.

*Hidromecanica Șugag – Viitorul Sântimbru 1-1 (0-0): Surpriză pe Valea Sebeșului, unde trupa din Galtiu s-a jucat cu ocaziile în prima repriză și s-a trezit condusă în actul secund, cînd a căzut după primirea golului (gazdele au avut două ocazii mari de a majora avantajul) salvând remiza doar în final dintr-o lovitură de colț executată de Al. Stan.

*CS Zlatna – Industria Galda de Jos 1-2 (1-1): La două zile distanță de întâlnirea din Cupa României dintre CS Ocna Mureș și Universitatea Craiova, încheiată cu o remiză, rezultat admirabil pentru divizionara terță, pe “Minaur”, în nocturnă s-a disputat derby-ul rundei. Liderul s-a impus la limită, a 7-a victorie la rând pentru elevii lui Doru Oancea, și grație acestui succes Industria este deja campioana turului, cu două runde înaintea încheierii primei părți a campionatului. Gazdele, echipa revelație a toamnei, au un punct în ultimele 3 jocuri. De altfel, în 2022, găldenii au pierdut un singur meci (25 septembrie, etapa a 4-a, 0-1, la Unirea), dintr-un total de 25 de jocuri (14 în returul trecut).

Foto: CIL Blaj și Voința Stremț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea