Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4, etapa a 9-a: Viitorul Sântimbru a urcat pe podium, Spicul Daia a predat “lanterna”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă rundă dominată de vizitatori, care au câștigat 4 confruntări. Viitorul Sântimbru a urcat pe podium, Spicul Daia Română a predat „lanterna roșie”, iar Viitorul Vama Seacă a câștigat al 3-lea joc la rând. Etapa viitoare sunt două derby-uri interesante, Cuprirom Abrud – CS Zlatna și Kinder Teiuș – Voința Stremț.

*Voința Stremț – Viitorul Sântimbru 0-1 (0-1) Gruparea din Galtiu a dat lovitura la Stremț, reușită Goguța, și a urcat pe podium, în vreme ce oponenții pierd al doilea joc la rând fără a marca.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Industria Galda de Jos – Performanța Ighiu 3-1 (1-0) Liderul a învins o grupare ce nu mai pierduse de 5 jocuri (4 victorii și o remiză) și s-a distanțat în ierarhie. De remarcat că Jandilan Balop (camerunezo-francez), venit de la CSM Unirea Alba Iulia, a marcat la debutul pentru Performanța (primul gol încasat acasă de Industria). Vizitatorii au evoluat o repriză în inferioritate, eliminat Hârciagă (44).

*CS Zlatna – Spicul Daia Română 1-2 (1-1):Biro (CS Zlatna) a fost eliminat în minutul 78. Surpriza rundei s-a produs pe Ampoi, unde dăienii au revenit pe tabelă, au realizat primul succes extern și au predat lanterna.

*CIL Blaj – Cuprirom Abrud 4-2 (2-0). Blăjenii au urcat pe poziția a 4-a, la egalitate cu locul al 3-lea, cu o serie bună de 6 partide imbatabile (3 succese și 3 remize). Moții au redus ecartul în final și au 4 eșecuri consecutive și numai două puncte în ultimele 7 reprezentații.

*Energia Săsciori – Kinder Teiuș 2-3 (1-1) Săsciorenii ratează un nou examen acasă, rămânând fără victorie în fața fanilor în acest sezon, asta după ce antrenorul Mircea Țîrlea a renunțat în trecut. Un meci spectaculos, cu Kinder mereu la conducere (teiușenii aveau 3 înfrângeri succesive),

*Viitorul Vama Seacă – Inter Unirea 3-1 (2-1). Al treilea succes consecutiv pentru gruparea din comuna Hopârta, gazdele reușind să revină de la 0-1 prin dubla antrenorului secund Ionuț Rahovean.

*Hidromecanica Șugag – GS Sport Alba Iulia 1-3 (0-2). A. Creț (Hidromecanica) a ratat un penalty în minutul 62, parat de portarul.Alvaro Iuga. Albaiulienii au reușit o victorie importantă, prima după 6 etape în care au luat un singur punct, depășindu-se o perioadă de criză. În schimb, gazdele sunt tot pe panta descendentă, cu 6 etape în care nu au câștigat (două puncte acumulate).

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea