Rămâi conectat

Sport

Liga 4, etapa a 9-a: Viitorul Sântimbru a urcat pe podium, Spicul Daia a predat “lanterna”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă rundă dominată de vizitatori, care au câștigat 4 confruntări. Viitorul Sântimbru a urcat pe podium, Spicul Daia Română a predat „lanterna roșie”, iar Viitorul Vama Seacă a câștigat al 3-lea joc la rând. Etapa viitoare sunt două derby-uri interesante, Cuprirom Abrud – CS Zlatna și Kinder Teiuș – Voința Stremț.

*Voința Stremț – Viitorul Sântimbru 0-1 (0-1) Gruparea din Galtiu a dat lovitura la Stremț, reușită Goguța, și a urcat pe podium, în vreme ce oponenții pierd al doilea joc la rând fără a marca.

*Industria Galda de Jos – Performanța Ighiu 3-1 (1-0) Liderul a învins o grupare ce nu mai pierduse de 5 jocuri (4 victorii și o remiză) și s-a distanțat în ierarhie. De remarcat că Jandilan Balop (camerunezo-francez), venit de la CSM Unirea Alba Iulia, a marcat la debutul pentru Performanța (primul gol încasat acasă de Industria). Vizitatorii au evoluat o repriză în inferioritate, eliminat Hârciagă (44).

*CS Zlatna – Spicul Daia Română 1-2 (1-1):Biro (CS Zlatna) a fost eliminat în minutul 78. Surpriza rundei s-a produs pe Ampoi, unde dăienii au revenit pe tabelă, au realizat primul succes extern și au predat lanterna.

*CIL Blaj – Cuprirom Abrud 4-2 (2-0). Blăjenii au urcat pe poziția a 4-a, la egalitate cu locul al 3-lea, cu o serie bună de 6 partide imbatabile (3 succese și 3 remize). Moții au redus ecartul în final și au 4 eșecuri consecutive și numai două puncte în ultimele 7 reprezentații.

*Energia Săsciori – Kinder Teiuș 2-3 (1-1) Săsciorenii ratează un nou examen acasă, rămânând fără victorie în fața fanilor în acest sezon, asta după ce antrenorul Mircea Țîrlea a renunțat în trecut. Un meci spectaculos, cu Kinder mereu la conducere (teiușenii aveau 3 înfrângeri succesive),

*Viitorul Vama Seacă – Inter Unirea 3-1 (2-1). Al treilea succes consecutiv pentru gruparea din comuna Hopârta, gazdele reușind să revină de la 0-1 prin dubla antrenorului secund Ionuț Rahovean.

*Hidromecanica Șugag – GS Sport Alba Iulia 1-3 (0-2). A. Creț (Hidromecanica) a ratat un penalty în minutul 62, parat de portarul.Alvaro Iuga. Albaiulienii au reușit o victorie importantă, prima după 6 etape în care au luat un singur punct, depășindu-se o perioadă de criză. În schimb, gazdele sunt tot pe panta descendentă, cu 6 etape în care nu au câștigat (două puncte acumulate).

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea