Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: la Unirea, liderul a pierdut primele puncte… Kinder, întâiul eșec | Spicul Daia și Energia Săsciori au spart gheața

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Runda a 6-a a fost una a premierelor în Liga 4: CS Zlatna a cedat primele puncte; Kinder Teiuș a pierdut primul joc; Performanța Ighiu a urcat pe podium, profitând de remiza de la Galtiu; Spicul Daia Română și Energia Săsciori au cunoscut bucuria victoriei.

*Kinder Teiuș – Industria Galda de Jos 0-2 (0-1). După ce etapa trecută a provocat primul eșec pentru Viitorul Sântimbru, Industria Galda a mai doborât o redută a imbatibilității, la Teiuș. B. Grigore (Kinder) a fost eliminat în mintul 90+1;

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Performanța Ighiu – Viitorul Vama Seacă 3-1 (3-1). Ighienii au repurtat a 3-a victorie la rând, împotriva unui oponent aflat al al doilea insucces extern consecutiv. În minutul 62, C. Dănilă (Performanța) a fost eliminat;

*Hidromecanica Șugag – Voința Stremț 1-2 (1-2) Duelul orgoliilor pentru Neluțu Budin, la Șugag, unde stremțenii au întors scorul (al doilea gol, Salcău, ex-Sticla Turda) și au bifat al doilea joc la rând câștigat. Hidromecanica rămâne cu un punct, la Săsciori, în ultimele 3 dispute. Tensiune la pauză, când un oficial al gazdelor a avut un conflict cu Al. Rus (Voința), cei doi împăcându-se la final.

*GT Sport Alba Iulia – Energia Săsciori 0-4 (0-2). Săsciorenii au spart gheața, au câștigat primul meci, considerat în deplasare (triplă Greapcă), dar jucat… acasă, iar GT Sport pierde teren, cu un singur punct cucerit în ultimele 4 întâlniri.

*Inter Unirea – CS Zlatna 2-2 (1-1) Meci spectaculos, în care s-a trecut de la 1-0 la 1-2 și o egalare în prelungiri (An. Bălan), în fapt primele puncte pierdute de liderul surpriză.

*Viitorul Sântimbru – CIL Blaj 2-2 (0-1). Cu portarul Radu Damian cel mai bun de pe teren, vizitatorii au condus cu 1-0, sântimbrenii au preluat conducerea prin dubla lui Brânză, însă CIL a egalat imediat.

*Spicul Daia Română – Cuprirom Abrud 5-2 (2-0) În sfârșit dăienii au realizat prima victorie, cucerind totodată primele puncte stagionale. Moții sunt în picaj, cu numai două puncte strânse în ultimele 5 jocuri.

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea