Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Ultimul drum în sunetul motocicletelor pentru Petru, tânărul din Alba care și-a pierdut viața într-un accident rutier

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimul drum în sunetul motocicletelor pentru Petru, tânărul din Alba care și-a pierdut viața într-un accident rutier

Radu Petru, un tânăr din Alba care a fost implicat într-un accident rutier grav la începutul lunii septembrie și care și-a pierdut viața în cursul zilelor trecute, a fost condus pe ultimul drum astăzi, 29 septembrie, de cei apropiați lui.

CITEȘTE ȘI: Lacrimi și durere, după ce tânărul din Alba implicat într-un accident de motocicletă a murit: „Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alături de el prea devreme!”

Înainte de a-și pierde viața în mod tragic, tânărul a fost internat în spitalul din Alba Iulia, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 august 2022, în jurul orei 16.45, pe DN1, în localitatea Galda de Jos, un bărbat de 74 de ani, din Teius, în timp ce conducea o autoutilitară a intrat în coliziune cu un scuter, condus de un tânăr, de 27 de ani, din Teius, județul Alba.

Familia, cunoscuții și apropiații lui Radu, tânărul care a plecat mult prea devreme dintre noi, au început să își exprime părerile de rău față de acest eveniment tragic, printr-o serie de mesaje postate în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea