Rămâi conectat

Curier Județean

Două femei din județul Alba au rămas fără telefoane: Hoții au fost prinși de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două femei din județul Alba au rămas fără telefoane: Hoții au fost prinși de către polițiști

La data de 18 iulie 2022, în jurul orei 00.30, o tânără din Aiud a reclamat Poliție Municipiului Aiud faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui local public din municipiu, i-a fost sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un bărbat de 64 de ani, din municipiu, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil reclamat ca sustras.

Telefonul mobil a fost restituit păgubitei, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 17 iulie 2022, în jurul orei 14,00, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către o femeie din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că i-a fost sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de ordine publică, a fost identificat un bărbat de 47 de ani, din Blaj, care ar fi profitat de neatenția victimei și i-ar fi sustras telefonul mobil de pe o masă amplasată în zona de servire a mesei din fața unui supermarket din Blaj.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit păgubitei, iar, față de bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer: 31 iulie, data limită de depunere a dosarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer: 31 iulie, data limită de depunere a dosarelor Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer, iar data limită de depunere a dosarelor este 31 iulie 2024. Citește și: Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea