Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR: „USR se consolidează și a devenit principalul partid de opoziție din România. Continuăm să luptăm pentru reformarea României”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR: „USR se consolidează și a devenit principalul partid de opoziție din România. Continuăm să luptăm pentru reformarea României”

Uniunea Salvați România a trecut printr-un scrutin important, care a consolidat și legitimat echipa de conducere de la vârful partidului. De acum, suntem un singur USR, mai puternic, mai unit și pregătit să ofere românilor o alternativă la alegerile din 2024.

Noul președinte, Cătălin Drulă, a primit un mandat clar din partea membrilor USR de a face opoziție serioasă actualei coaliții de guvernare și de a lupta pentru a opri politica falimentară a Guvernului PSD – PNL-UDMR.

Pentru aceasta are nevoie ca noi, toți membrii USR, să strângem rândurile și să demonstrăm că suntem cu adevărat singura forță politică democratică, modernizatoare, reformistă și liberală din România. Am pornit în stradă, ca o acțiune civică, cetățenească, am luptat pentru apărarea statului de drept și pentru a elimina penalii din funcțiile publice. Cu sprijinul românilor, am intrat în Parlament și în administrația locală.

Am fost la guvernare și miniștrii noștri, în frunte cu Cătălin Drulă, au făcut performanță demonstrând că se poate conduce o țară pe principii politice corecte și democratice. Când am constatat că valorile pe care s-a construit USR sunt încălcate, am ieșit de la guvernare alegând să rămânem în opoziție, luptănd pentru reformarea României.

Acum, este o nouă etapă pentru Uniunea Salvați România, o etapă de maturitate, stabilitate și consolidare. Avem o misiune grea pentru că am rămas singura forță politică liberală, după ce PNL și-a trădat principiile și electoratul printr-o nouă alianță toxică prin care a refăcut USL-ul lui Ponta, Dragnea și Antonescu.

Guvernarea socialistă cu epoleți PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporții. Românii fac față cu greu inflației, care în curând ar putea ajunge la peste 16%, ceea ce a determinat creșteri în lanț la toate produsele și serviciile. Creditele sunt tot mai greu de suportat, iar multe familii sunt în pragul sărăciei din cauza politicilor dezastruoase ale actualei coaliții de guvernare. Urmează frânarea abruptă a economiei, iar ultimele măsuri fiscale gândite de Guvernul sărăciei PSD-PNL-UDMR vor avea un impact devastator asupra întregului mediu de afaceri.

Iată de ce, în acestea vremuri, este nevoie de Uniunea Salvați România pentru a lupta pentru drepturile românilor pe care ii sărăcesc în fiecare zi PSD și PNL prin hoție și incompetență. România are nevoie urgentă de un plan de măsuri menite să reducă această criză economică fără precedent în care se adâncește țara.

O parte dintre aceste măsuri sunt cerute de luni de zile de USR: 0 taxe pe salariul minim, 5% TVA la carburanți, energie și gaze naturale, creșterea colectării taxelor și impozitelor la stat prin programe de încurajare a plăților cu cardul și online. De asemenea, se impune reducerea cheltuielilor cu aparatul bugetar, eliminarea pensiilor speciale și eficientizarea companiilor de stat.

Pentru toate acestea este nevoie însă de un guvern format din oameni serioși, corecți și buni profesioniști, nu ca politrucii din Guvernul generalului Ciucă, oameni de paie aflați la mâna baronilor locali și a băieților deștepți. Ei sunt interesați doar de propriul buzunar și de pusculița partidului, nu de românii de rând.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Stadionul din Tiur prinde contur: Care este stadiul lucrărilor și când va fi finalizat. Ce spune primarul Gheorghe Rotar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadionul din Tiur prinde contur: Care este stadiul lucrărilor și când va fi finalizat. Ce spune primarul Gheorghe Rotar Stadionul din Tiur prinde contur odată cu avansarea lucrărilor. În prezent este amenajat gardul și a fost construită pista pentru instalarea băncilor de rezervă. Primarul Gheorghe Roatr spune că va fi finalizat complet la începutul toamnei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea