Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: George David Cozma (Atletich Aiud) – campion național în proba de 800 de metri, cadeți | Albert Zaharia (LPS Alba Iulia) – bronz la 3000 metri

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Rezultate exelente reușite de atleții din Alba la București, la Campionatele Naționale Under 16, atletism, cadeți, unde au fost cucerite 3 medalii, un ade aur, una de argint și una de bronz. Astfel George David Cozma (Atletich Aiud) a devenit campion național al probei de 800 de metri cu rezultatul de 2:04.46. Elevul antrenorei Ioana Bozdog a cucerit a doua sa medalie la această ediție, după argintul adjudecat ieri, în proba de 1500 de metri.

„Băiatul nostru confirmă, a luat două medalii, este de doi ani campion național, face parte din lotul României pentru FOTE. Felicitări„, a transmis Ioana Bozdog.

O surpriză plăcută a oferit-o albaiulianul Albert Mario Zaharia (LPS Alba Iulia), Pregătit de Mihaela Vlas, sportivul a urcat pe treapta a treia a podiumului în cursa de 3000 metri, obținând prima sa medalie națională, cu rezultatul 10:06.78, record personal.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Iar zestrea putea fi mult mai strălucitoare, însă Bianca Valc (Atletich Aiud) a fost descalificată la finele probei de 800 de metri pentru că nu a respectat regulamentul în ceea ce privește culoarul, deși câștigase cursa, cu timpul 2:19, ceea ce reprezenta un Personal Best!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Alb-negrii”, meci pentru istorie! Mâine, CSM Unirea Alba Iulia – CS Dinamo, finala Under 19, la Buftea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alb-negrii”, meci pentru istorie! Mâine, CSM Unirea Alba Iulia – CS Dinamo, finala Under 19, la Buftea, la ora 10.00 Mâine, la ora 10.00, pe Buftea, se dispută finala Campionatului Național Under 19, între CSM Unirea Alba Iulia și CS Dinamo, jocul urmând a fi transmis pe platforma FRF.TV. Este un meci pentru istoria fotbalistică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea