Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

EROARE INCREDIBILĂ la Bacalaureatul 2022: Lucrare de 9,80 la Bacalaureat, notată cu 2,80

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

EROARE INCREDIBILĂ la Bacalaureatul 2022: Lucrare de 9,80 la Bacalaureat, notată cu 2,80

O lucrare de 9,80 a fost notată cu 2,80, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care a precizat că nota a fost modificată în urma contestației, fiind vorba de o eroare materială. Acesta recunoaște, însă, că eroarea este una „dramatică” pentru elev.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a spus că din cele 120 de note schimbate cu mai mult de 2 puncte, în urma contestațiilor, 114 care au crescut, iar 6 note au scăzut cu diferență mai mare de 2 puncte.

„Din cele 120 avem 109 lucrări cu diferențe între 2 și 3 puncte. Avem 7 lucrări cu diferențe între 3 și 4 puncte și avem câte două lucrări cu diferențe între 4 și 5 puncte, respectiv între 4 lucrări între 5 și 6 puncte. Ultimele 4 lucrări menționate, între 4 și 5 și 5 și 6 sunt erori materiale”, a spus ministrul.

Cîmpeanu a dat exemplul unui elev în cazul căruia a fost transcris din 9,80 nota 2,80.

„Este o eroare dramatică pentru acel elev care știe că a făcut de 9,80 și s-a văzut pe liste cu 2,80. Aceste erori pot fi eliminate doar prin procesul de digitalizare a evaluării”, a menționat Cîmpeanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea