Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| ASCOR Alba Iulia, prezentă la evenimentul „Studentul ieșean” în capitala Moldovei. Conferință cu tema „Rugăciunea – drum către tine(ri)”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| ASCOR Alba Iulia, prezentă la evenimentul „Studentul ieșean” în capitala Moldovei. Conferință cu tema „Rugăciunea – drum către tine(ri)”

Sâmbătă, 14 mai a.c., ASCOR Iași a organizat ediția a VIII-a a evenimentului „Studentul ieșean”, la care au participat și tinerii ascoriști albaiulieni.

„Studentul ieșean”, unul din cele mai importante evenimente organizate de ASCOR Iași, a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediție. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 14 mai, și, ca în fiecare an, a debutat cu participarea studenților la Sfânta Liturghie săvârșită la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” – Talpalari din Iași.

În continuare, studenții s-au deplasat către sala „Iustin Moisescu” din cadrul ansamblului mitropolitan, unde voluntarii ASCOR au organizat conferința cu tema „Rugăciunea – drum către tine(ri)”, susținută de părintele Serapion Pantea de la mănăstirea Partoș (jud. Timiș).

În cea de-a doua parte a zilei, tinerii studenți, organizați pe grupe de lucru, au participat la ateliere interactive organizate pe tema rugăciunii în viața creștinului. De asemenea, a avut loc evenimentul cultural Noaptea Muzeelor 2022, iar tinerii ascoriști ai celor două filiale s-au bucurat de vizitarea unor muzee din municipiul Iași.”, a transmis Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Mitropolia Ardealului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea