Rămâi conectat

Curier Județean

Mircea Hava, mesaj de ziua tineretului: „Tinerii nu ridică niciodată din umeri, țin aprinsă ambiția și nu le lipsește niciodată voința”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava, mesaj de ziua tineretului: „Tinerii nu ridică niciodată din umeri, țin aprinsă ambiția și nu le lipsește niciodată voința”

Fostul edil al municipiului Alba Iulia, europarlamentarul Mircea Hava, a transmis un mesaj de ziua internațională a tineretului. Acesta spune că fără tineri în țară, România va cunoaște cea mai profundă agonie și pierderea cea mai însemnată.

„De la robotică la matematică, de la sport la muzică, tinerețea este energia României și singurul cec în alb a unei generații ce va face diferența.

E borna vieții cea mai puțin atinsă de invidie, de intoleranță, de resemnare. Și asta pentru că tinerii nu ridică niciodată din umeri, țin aprinsă ambiția și nu le lipsește niciodată voința. Iar fără ei, aici, România va cunoaște cea mai profundă agonie și pierderea cea mai însemnată.

De fiecare dată regret când noi, „adulții”, nu facem destul ca ei să rămână și să-si găsească un loc aici, pentru că viitorul nostru e, inevitabil, legat de prezentul lor. Astea sunt imagini de la unul dintre cele mai dragi momente pe care le-am trăit lângă ei și le-am simțit energia. La muți ani, tinerilor, de ziua lor!”, a scris Mircea Hava pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea