Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO VIDEO UPDATE| INCENDIU de vegetație și pădure la Inuri: Pompierii din Sebeș în colaborare cu SVSU Vințu de Jos și Meteș se luptă cu focul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO UPDATE| INCENDIU de vegetație și pădure la Inuri: Pompierii din Sebeș în colaborare cu SVSU Vințu de Jos și Meteș se luptă cu focul

Un incendiu de vegetație a izbucnit în cursul zilei de duminică, 27 martie, în satul Inuri din comuna Vințu de Jos, județul Alba.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trmis pe adresa redacției imagini cu incendiul, care potrivit acestuia se manifestă la o pădure din Inuri și care arde pe o suprafață destul de întinsă după fumul gros care se vede.

YouTube video

Potrivit cetățeanului mai mulți localnici se luptă să stingă flăcările.

În ultima săptămână, în județul Alba este o adevărată „epidemie” de incendii de vegetație, pompierii fiind puși la încercare zilnic.

YouTube video

UPDATE 2: Garda de intervenție Sebes intervine in cooperare cu SVSU Vințu de Jos și SVSU Meteș pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetatie uscata si litiera in localitatea Inuri, comuna Vințu de Jos.

UPDATE 28 martie: Incendiul de pădure și vegetație de la Inuri continuă să ardă. Localnicii împreună cu SVSU Vințu de Jos se luptă cu focul pe o suprafață de teren însemnată. Accesul se face pe un drum forestier foarte accidentat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea