Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dosar penal pentru un bărbat de 71 de ani responsabil pentru INCENDIUL de vegetație de la Săliștea Deal: A „reușit” să-și ardă și casa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dosar penal pentru un bărbat de 71 de ani responsabil pentru INCENDIUL de vegetație de la Săliștea Deal: A „reușit” să-și ardă și casa

Un bărbat din comuna Săliștea a dat foc vegetației uscate, iar focul s-a extins și i-a distrus propria locuință. Acoperișul unei cabane din Aiud a fost distrus de un incendiu de vegetație scăpat de sub control. Polițiștii atrag atenția asupra pericolului reprezentat de incendierea vegetației uscate și reamintesc care sunt sancțiunile care sunt aplicate celor care provoacă astfel de incendii.

La data de 25 martie 2022, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit pe raza localității Săliștea Deal unde s-a produs un incendiu.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 71 de ani, din localitate, a dat foc vegetației uscate, iar focul a scăpat de sub control, extinzându-se la propria locuință, care a ars în proporție de 90 %.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Pagube însemnate au fost înregistrate și sâmbătă seara, la o cabană situată la marginea municipiului Aiud, acoperișul unei cabane fiind distrus în întregime de un incendiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că incendiu s-ar fi extins de la unul de vegetație uscată, provocat într-o livadă învecinată cabanei.

Polițiștii fac cercetări, pentru identificarea persoanei care dat foc vegetației uscate, în vederea tragerii la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un nou magazin Penny Market, se va deschide într-un oraș de munte, din județul Alba: A fost solicitat avizul de mediu din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou magazin Penny Market, se va deschide într-un oraș de munte, din județul Alba: A fost solicitat avizul de mediu din partea APM Alba Noul magazin Penny Market care se va deschide în munții Apuseni, în orașul Abrud, județul Alba este tot mai aproape de realizare. APM Alba a primit solicitarea pemtru emiterea acordului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea