Rămâi conectat

Ştirea zilei

A lovit grav un pieton chiar pe trecere și a fugit de la locul accidentului: Ce au decis magistrații

Ziarul Unirea

Publicat

în

A lovit grav un pieton chiar pe trecere și a fugit de la locul accidentului: Ce au decis magistrații

Un bărbat de 79 de ani din Cugir, județul Alba a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Alba Iulia, la o pedeapsă de 2 ani și 2 luni închisoare, cu suspendare, după ce a acroșat un bărbat pe o trecere de pietoni din Vinerea și a părăsit locul accidentului.

Incidentul a avut loc la data de 08 octombrie 2019, în jurul orei 14.00, când polițiștii din Cugir au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui accident rutier, produs pe raza localității Vinerea, în urma căruia un pieton a suferit leziuni corporale.

Ulterior, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Rutier, polițiștii din Cugir au reușit să identifice, pe raza localității Balomiru de Câmp, autoturismul implicat în accident și pe conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Cugir, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În actul de sesizare s-a reținut că în timp ce conducea autoturismul marca Dacia în localitatea Vinerea din Cugir, ajungând la intersecția cu străzile Eroilor și Teiului, inculpatul A. A. a accidentat pe persoana vătămată B. B., care s-a angajat în traversarea străzii Principale printr-un loc marcat și semnalizat corespunzător, cauzându-i victimei leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 95-100 de zile de îngrijiri medicale, iar imediat după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Imediat după impact, inculpatul a oprit autovehiculul, din acesta a coborât soția acestuia – martora P. O. care era pasager al autovehiculului, aceasta acordând ajutor victimei, în sensul că împreună cu martorul G. F. M. au scos-o pe aceasta în afara părții carosabile. Inculpatul nu a coborât din mașină, iar la scurt timp, motivând că nu i s-a părut a fi ceva grav, a părăsit locul faptei, împreună cu soția sa.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT între localitățile Lopadea Nouă și Băgău: Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de mașina condusă de un adolescent de 19 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT între localitățile Lopadea Nouă și Băgău: Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de mașina condusă de un adolescent de 19 ani Un accident rutier a avut loc luni după-masa între localităile Lopadea Nouă și Băgău. Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de mașina condusă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea