Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Regele Cioabă, reacție la știrea că romii din Ucraina ar fi furat un tanc: „Ciordit-ai tancu’ rușilor? Ciordit și topit!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Regele Cioabă, reacție la știrea că romii din Ucraina ar fi furat un tanc: „Ciordit-ai tancu’ rușilor? Ciordit și topit!”

În urma informațiilor că romii din Ucraina ar fi furat un tanc rusesc, liderul autoproclamat al romilor din România, Dorin Cioabă, a ținut să comenteze cu haz știrea.

”I-am intrebat: Ciordit-ai tancu’ rușilor? Ciordit și topit! Să numere încă o data, bine, rușii tancurile, romii se jură ca nu le-au luat ei. Haz de necaz…”, a postat Dorin Cioabă pe pagina personală de Facebook.

Un cetățean din sudul Ucrainei ar fi sărit în ajutorul armatei și a ”subtilizat” un tanc rusesc, chiar de sub ochii soldaților ruși. Acesta a folosit un tractor și a plecat efectiv cu tancul, asta în timp ce un soldat fugea disperat în spatele său.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții

Bera Larisa

Publicat

în

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții Potrivit datelor publicate de Institutul național de statistică, prețul apartamentelor va crește în România, în contextul scumpirii materialelor de construcții. Managerii estimează o relativă stabilitate a activităţii şi a numărului de salariaţi în industria prelucrătoare, construcţii şi servicii şi o creştere a preţurilor în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea