Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Ministrul britanic de Externe își susține cetățenii să meargă să lupte în Ucraina: „Poporul ucrainian luptă pentru libertate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ministrul britanic de Externe își susține cetățenii să meargă să lupte în Ucraina: „Poporul ucrainian luptă pentru libertate”

Liz Truss, ministrul britanic de Externe, a declarat, în cursul zilei de duminică că îi susţine pe cetăţenii Regatului Unit care doresc să se ducă în Ucraina pentru a se alătura unei forţe internaţionale care să lupte împotriva invaziei ruseşti în această ţară, relatează EFE și Agerpres.

În declaraţii făcute postului BBC, conservatoarea Truss a apreciat că fiecare persoană trebuie să ia deciziile care îi convin, dar a adăugat că aceasta este o luptă „pentru democraţie”. Ea a insistat că ucrainenii luptă pentru libertate, „nu doar pentru Ucraina, ci pentru întreaga Europă”.

Anterior, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe cetăţenii străini să se alăture Ucrainei în încercarea acestei ţări de a se apăra de invazia rusă.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții

Bera Larisa

Publicat

în

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții Potrivit datelor publicate de Institutul național de statistică, prețul apartamentelor va crește în România, în contextul scumpirii materialelor de construcții. Managerii estimează o relativă stabilitate a activităţii şi a numărului de salariaţi în industria prelucrătoare, construcţii şi servicii şi o creştere a preţurilor în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea