Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Ucraina mulțumește României. Mesaj de recunoștință pentru asistența militară și pentru susținerea suveranității

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ucraina mulțumește României. Mesaj de recunoștință pentru asistența militară și pentru susținerea suveranității

Autoritățile de la Kiev au transmis mulțimiri României după ce executivul de la București a decis să trimită muniții și echipamente militare în Ucraina și și-a exprimat disponibilitatea de a accepta răniții din țara vecină.

Pe lângă muniție și echipamente militare, România va ajuta și Ucraina cu combustibil și alte tranșe de echipamente medicale și medicamente de peste 3 milioane de Euro. Guvernul României și-a exprimat de asemenea determinarea de a accepta ucraineni răniți în spitalele militare.

„Forțele armate ale Ucrainei sunt recunoscătoare poporului, președintelui, Parlamentului, Guvernului, Ministerului Apărării și Forțelor Armate ale României pentru asistență militară și pentru susținerea suveranității, integrității teritoriale a Ucrainei și în interiorul granițelor sale recunoscute internațional, inclusiv cu Crimeea. / Forțele armate ale Ucrainei sunt recunoscătoare poporului, președintelui, Parlamentului, Guvernului, Ministerului Apărării și Forțelor Armate Române pentru asistența militară și sprijinul acordat suveranității Ucrainei și integra teritoriale tion ty în interiorul granițelor sale recunoscute internațional, inclusiv Crimeea”, se arată în mesajul postat de Statul Major al Forțelor Armate Ucrainiene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții

Bera Larisa

Publicat

în

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții Potrivit datelor publicate de Institutul național de statistică, prețul apartamentelor va crește în România, în contextul scumpirii materialelor de construcții. Managerii estimează o relativă stabilitate a activităţii şi a numărului de salariaţi în industria prelucrătoare, construcţii şi servicii şi o creştere a preţurilor în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea